Klachten

Bij SelfGem streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen echter dat er soms situaties kunnen ontstaan waarin je niet helemaal tevreden bent. We willen graag dat je weet dat we openstaan voor jouw feedback en dat we ons best zullen doen om eventuele problemen op te lossen.

Als je een klacht hebt of niet tevreden bent, verzoeken we je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Op onze contactpagina vind je alle beschikbare contactmogelijkheden. We willen graag naar je verhaal luisteren en samen met jou werken aan een oplossing.

Zodra we je klacht hebben ontvangen, zullen we deze zo snel mogelijk in behandeling nemen. We streven ernaar om binnen 2 weken inhoudelijk op je klacht te reageren en een passende oplossing aan te bieden. We nemen elke klacht serieus en zullen ons uiterste best doen om tot een bevredigende uitkomst te komen.

Als consument in de EU heb je ook de mogelijkheid om je klacht aan te melden via het ODR-platform (Online Dispute Resolution) van de Europese Commissie. Dit platform is beschikbaar vanaf 15 februari 2016 en kan worden gevonden op http://ec.europa.eu/odr. Als jouw klacht nog niet elders in behandeling is, heb je de vrijheid om je klacht via dit platform in te dienen.

We waarderen je begrip en mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om je ervaring met SelfGem zo positief mogelijk te maken.

Neem contact op

Heb je vragen?