Contact

Transparantie en eerlijkheid zijn kernwaarden voor ons bij SelfGem. We hechten veel waarde aan het lezen van elke e-mail en we horen graag van onze klanten. We geloven in open communicatie. Hieronder vind je meer informatie over hoe je contact met ons kunt opnemen:

Algemene vragen
Heb je een vraag over de DIY Tooth Gem Kit? Raadpleeg dan eerst onze pagina met 'Veelgestelde vragen'. Daar vind je mogelijk al antwoorden op de meeste vragen.

Als je het antwoord nog steeds niet kunt vinden of als je een andere vraag hebt, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klachten
Ben je ontevreden over een van onze producten, diensten of wil je feedback geven? We vinden het jammer dat je niet tevreden bent, maar we waarderen je input. Neem contact met ons op en we luisteren graag naar je. We streven ernaar om eventuele problemen op te lossen en je tevredenheid te waarborgen.


Voor meer informatie over ons retourbeleid of verzending en levering verwijzen we je graag naar de bijbehorende pagina's op onze website:

- Retourneringsbeleid
- Verzending en levering

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

- Vul het contactformulier in onderaan deze pagina.
- Stuur ons een bericht via Facebook Messenger.
- Benader ons via Instagram.
- Stuur een e-mail naar contact@selfgem.com.
- Stuur ons een WhatsApp op telefoonnummer: '+31 854 011 639' of druk op de WhatsApp chat widget.

Om je sneller en nauwkeuriger van dienst te kunnen zijn, vragen we je vriendelijk om altijd je naam, e-mailadres en, indien mogelijk, je bestelnummer te vermelden bij het contact opnemen. Dit vergemakkelijkt de communicatie.

Kan ik persoonlijk langskomen?
Helaas hebben we geen fysieke winkel en is het daarom niet mogelijk om ons te bezoeken. Maar wees gerust, we zijn online uitstekend bereikbaar en streven ernaar om je zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Wanneer kun je een antwoord verwachten?
We streven ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden, maar uiterlijk binnen 24 uur. Houd er rekening mee dat het weekend niet wordt meegerekend.

Neem contact op

Heb je vragen?